Sanacija fuga u halama

Najkvalitetniji materijali
Brza sanacija
Minimalno ometanje radnih operacija

U nekim industrijama, poput prehrambene, u halama je neophodno korišćenje keramičkih i kiselootpornih pločica. Unatoč kvalitetnoj izvedbi i postavljanju keramičkih pločica uslijed jakog djelovanja vanjskih čimbenika može doći do različitih oštećenja. Može doći do odljepljivanja nekih pločica uslijed nekog teškog materijala. Također, može se dogoditi da se fuge zaprljaju ili propuste veliku količinu vlage.

Ovo u velikoj mjeri otežava radnicima posao, a također sa higijenske točke gledišta to predstavlja veliki propust. To može dovesti do različitih sigurnosnih problema – od nezgoda pa i do sanitarnih problema. Kako biste ovo spriječili, sanacija fuga u halama predstavlja idealno rješenje.

Podart ima u ponudi sanaciju fuga, najkvalitetnijim materijalima i strojevima uz minimalno ometanje radnih operacija. Vaš posao nipošto neće ispaštati i sve će i dalje ići svojim tokom – a vrlo brzo ćete imati riješen problem. Izbjegnite daljnje komplikacije koje vam oštećeni podovi mogu izazvati. Sanacija fuga se može lako riješiti epoksi materijalima. Postavljanje je vrlo lako – prvo je neophodno impregnirati površinukako bi se materijal mogao lakše pripojiti. Potom se nanosi sloj od epoxy smole koji se jako lako nanosi i sam teče u fugu tako da u fugama ne ostaje zrak. Specijalnom gumenom špahtlom se masa utiskuje  u fuge, skida se višak mase i polako se skida ostatak epoxy mase sa pločica . PO SVJEŽE FUGIRANOJ POVRŠINI SE NE SMIJE HODATI 24 SATA! Ako se hoda po svježe fugiranoj površini, epoksi masa se raznosi po pločicama i više se ne može nikakvim sredstvima očistiti.

sanacija fuga