Sanacija betonskih podova

Produženje radnog vijeka betonskih podova
Sanacija
Zaštita
Unatoč svojim vrlo čvrstim svojstvima i izrazitoj funkcionalnosti, može se dogoditi da uslijed velikog pritiska nastanu pukotine na vašem besprijekornom betonskom podu. Kemijski ili mehanički utjecaji na kraju učine svoje, naročito ako je betonski pod konstantno izložen. Ovo izaziva oštećenja na površini koji su različite složenosti i treba im  se pristupiti na određen način. Nipošto nemojte očajavati jer je naš tim spreman za ovakve situacije i možemo vrlo brzo sanirati svaku štetu. Naše metode za sanaciju betonskih podova posebnu su razvijene za uporabu na prometnijim mjestima poput tvornica i skladišta, a da pri tome ne ometamo radnje. Vrlo lako možemo vratiti vaš u prijašnje stanje i vratiti fini estetski izgled. Brzina i kvaliteta usluge je ono na što smo vrlo ponosni.
Naš glavni cijl je povećanje učinkovitosti i produženje radnog vijeka betonskih podova. Ukoliko uložite u adekvatnu zaštitu i održavanje vaših betonskih podova, štedite i vrijeme i novac koje bi vam oduzelo postavljanje novog poda. Naš tim provodi temeljite analize kako bi uspostavili pravu dijagnozui i plan za daljnje djelovanje. Nakon toga biramo tehnologiju u sredstvo koje će nam pomoći pri elimiranju nedostataka.

Razlozi ozljeda betonskih podova su raznovrsni; npr., destruktivni učinak tla, slabo grijanje prostorije, podzemne vode itd. Vaš betonski pod može izgledati kao da je u dobrom stanju, ali može se dogoditi da je unutrašnjost uništena i ovo zahtjeva velike obnove. Tu su potom i mehanički čimbenici, a još jedan od uzročnika je i nedovoljna briga o betonskim podovima u prvih nekoliko dana od postavljnja – ovo može uzrokovati velike probleme kasnije.

Naš jedinstveni sustav opravljanja ispravit će svaku nepravilnost uzrokovanu ovim utjecajima. Rezultat je sjajna i otporna, glatka površina, ojačana i iznutra i izvana. Nakon naše intervencije, bit ćete sigurni od mehaničkih oštećenja još dugo vremena.

Čvrsto vjerujemo da dobro održavani betonski podovi i proaktivan pristup mogu unaprijediti vaše performanse. Nemojte oklijevati i čekati da se problemi riješe sami od sebe, ili još gore- ignorirati problem. Profesionalni pristup i povoljne cijene, ukoliko imate bilo kakav problem, zakažite razgovor s nama.