Održavanje podova

Pranje i odmašćivanje
Mehanička primjena zaštitnih premaza
Mokro i suho poliranje podova

Uz usluge postavljanja različitih vrsta podova, Podart se bavi i održavanjem podova. Da Vaši podovi traju dugo i uvijek budu blistavi i izdržljivi – Podart vam može pomoći s tom namjerom. Bilo je to industrijska prostorija ili stambeni prostor – svakom klijentu pristupamo istom ozbiljnošću i predanošću. Samo sa odgovarajućom njegom i pažnjom, Vaši podovi će vam dugo poslužiti i uvijek će dati efekt elefancije i sofisticiranosti u vašemu domu. Isto vrijedi i za industrijske podove – sa odgovarajućim održavanjem poda spriječit ćete daljnje oštećenje izazvano kemikalijama, mehaničkim oštećenjima itd. Uvijek smo tu za Vas kako bismo procijenili najbolje rješenje za obradu vaših etaža – usprkos mehaničkim oštećenjima, možete biti sigurni da će rezultati biti besprijekorni. Imat ćete osjećaj da ponovno imate novi pod, ojačani i briljantni. I sigurno će vam koštati mnogo manje od instalacije novog poda.
Održavamo podove od epoksidne smole, betonske podove, poliuretanskih podove, kao i tezzo, linoleum i pločice.

Usluge:
– Pranje i odmašćivanje – čišćenje podova pomoću posebnih alata koji pomažu uklanjanju tvrdokornih mrlja, pomažu pri razgradnji masnih mrlja, ostavljajući samo čistu i sjajnu površinu.
– Dubinsko strojno čišćenje – Za temeljito čišćenje podova s ​​najboljim i najkvalitetnijim strojevima za čišćenje. Možete zaboraviti na duboke i tvrdokorne mrlje – uz naše strojeve postat će daleka prošlost. Dubinska obrada primjenjuje se na mjestima gdje je veliki promet  uglavnom u tvrtkama. Proces je vrlo brz i temeljit i daje izvrsne rezultate.
– Mehanička primjena zaštitnih premaza – sofisticirana dorada, za visoki sjaj vaših podova. Ne samo da će učiniti da Vaši podovi izgledaju bolje i bolje nego što će biti zaštićeni od oštećenja i raznih izvora onečišćenja. Dopustite nam da procjenimo najbolje upotrebe premaza jer ovisi u velikoj mjeri od svrhe prostorije. Stambeni i industrijski prostori ne mogu se tretirati na isti način

– Mokro i suho poliranje podova – poliranje podova uz pomoć visokokvalitetnih, najmodernijih strojeva. Dobivanje optimalnih rezultata – za svaku vrstu podnog obloga imamo najbolje rješenje!
Najbolja kvaliteta strojeva i imovine, pouzdana usluga čini Podartovu ponudu jedinstvenom i cjelovitom na tržištu. Ako nam pokažete svoje povjerenje – to ćemo opravdati. 
Naši su podovi najbolja reklama i spremni smo Vam pomoći u tome!

 

odrzavanje podova